2010-11-20 ' - burn it to the ground

Antingen står man fast vid det man sagt, eller så skiter man i att öppna käften och håller det inom sig - burn it to the ground!


Var inne i stan en runda innan, fick iallafall med mig en ny tröja hem. Åkte in för att köpa julklappar till min gosepojke, men allvarligt - VAD SKA JAG KÖPA! Fast iofs har jag ju en tanke på vad han vill ha. Ikväll ska jag bara borra ner mig i mitt underbara täcke och kolla på en mysig film. Vill ha december nu, och massa mer snö - som ett litet barn på julafton.



/ jecaaae

2010-11-13 - ' kungsmad

Spenderat tiden från klockan 11:00 till 14:00 i bygghallen på Kungsmad! Så ja, detta är ju iallafall inget svårt val för mig denna gången :) Nu pluggar jag en jävla massa teori och det är så förbannat tråkigt, men det måste göras.


saknar min fredrik.

/ jecaaae

2010-11-12 - ' ♥



Hade verkligen inte varit helt fel att få gosa ner sig i sängen med dig brevid sig igen.. åh gud vad jag saknar dig goding, saknar att kasta pinnarna, saknar att skrika " kolla kaninen, ta kaninen då", jag sknar dina blöta pussar på morgonen, dina djupa andetag när du la dig ner på golvet, ditt tassande, jag saknar hela dig! Du är min ängel!

/ jecaaae

2010-11-02 - ' fiddegoseeeeeen

Insåg just precis hur mycket falska folk det finnns här i världen. Jag behöver inga falska vänner i mitt liv, som ena stunden snackar med mig & andra stunden vänder ryggen emot mig. Jag behöver inga jävla människor som kan ta mig när det passar dom. Glad att jag har andra vänner, glad att jag inser nu, ni är fan inte värda mina tårar. Att man ens har mage till att behandla någon på detta sättet - ni är pinsama. Att ni inte växer ifrån det där snart, att ni inte inser vadfan det är för fel. Men jag tänker inte ta mer skit nu, så fine är det såhär det ska vara, så kör vi på den!



Min underbara Fiddegos kom hit idag på morgonen vid halv nio ungefär, så sjukt gullig är han, och gud vad jag tycker om honom! Låg och pratade i min gosesäng & bara hade det bra, sen stack han hem vid ett tiden.. sadface. Nu håller jag iallafall på att städa mitt rum, inte världens roligaste. Och imorgon drar jag nog in till stan.



& funderar starkt på att färga håret mörkt igen..

/ jecaae

RSS 2.0