-


fixa tillbaka detta håret också nästa vecka, yes!
redan tröttnat på detta mörka, så nu blir det lite olika slingor i igen :)

/ Jecaaae 



2010-05-31

Fysatan vad jag är skoltrött nu alltså.. Har en jävla massa arbeten som måste in senast fredag. Nästa vecka sätter som iallafall betygen, och dom här sista arbeterna kan höja det lilla sista som fattas, så inte tappa nu sista, never.
Wish me good luck? I think I need it!

Fick iallafall tillbaka fysik provet idag, det såg faktiskt riktigt bra ut :)
9 g och 2 vg! Ikväll blir det träning, får väll se om foten håller bättre denna gången..?
Höll ju inte så jävla bra ute i Ljungby iallafall, fysatan vilken dålig match, haha.
Resultatet behöver vi ju inte ens nämna, dålig start och dåligt slut. Och jag höll på att frysa ihjäl efter att foten gick åt helvetet efter 30 minuter, great ?

/ Jecaaae



2010-05-30

Jahaja då var maj också slut snart dåja, skönt som attan!
Känner sommarkänslan är påväg nu alltså, och kan inte mer än bara älska det!
Sista "hela" veckan denna veckan. Gött!

Igår var jag inne i stan och hittade mig ett par ny skor, ganska nöjd.
Sen åkte jag hem och städade lite smått, sen kom älskling och hämtade mig vid tre tiden så var jag med honom & victor när dom jobbade i Öjaby, heeeeeelt okej.
Sen spenderade jag resten av kvällen ute hos världens finaste pojkvän :) underbart!

Nu: Fixa mig och lite så snart, sen blir det att åka ut till Gemla till lille farmor.

/ Jecaaae

2010-05-28

Grymt seg vecka med eeeeeextremt mycket plugg & prov hit och dit.
Fick iallafall tillbaka mitt matteprov igår, gud inte bra alls denna gången alltså, tjockt ig där först. Men fixade till det så jag fick iallafall ett g, men hej heter man jenny och sådär så funkar det ändå. Var uppe vid prästängen och mötte min underbara pojkvän efter skolan :), satt och pratade en stund med Joel och min broder medans han hade idrott. Sen åkte vi iallafall in till stan, mys.

Hade elprov idag också, och det gick sjukt bra, yeeeeeye, fick iallafall två fel, men vadfan de får jag leva med.
Påtal om skola också, ifall jag byter skola kommer jag bli så sjukt taggad igen. För då väljer jag Hälsa&Idrott som inriktning och då är man med och tränar med lakers i hockeyn, asså gosch. Trodde jag skulle dö av lycka när mamma sa att man hade hockey på skolan! Okej... Lakers lockar väll inte såååååååådär jätte mycket dåva, men vadfan, H-O-C-K-E-Y ♥ , Kanske blir en comeback sen jag slutade dåva :) askalas bra.

Nu: TAGGA match mot Ljungby! D-Ö-D-A!


finast på mina fötter ♥



/ Jecaaae


2010-05-25

Jag var långt nere på botten, riktigt långt ner. Trodde faktiskt inte riktigt att jag skulle kunna ta mig upp igen.. Men jag har min underbara pojkvän att tacka för att jag tog mig upp, de var han som fick mig att resa mig upp igen. Alla gånge han stöttat och funnits vid min sida, alla gånger han sagt hur värdefull jag är och hur mycket jag betyder för honom. Vet inte vad jag hade gjort om jag inte har honom vid min sida, men en sak är säker... jag skulle faktiskt aldrig klara mig utan honom, för han är seriöst ljuset i mitt liv. Månaden jag inte hade honom vid min sida var den värsta i hela mitt liv, vill aldrig uppleva den igen, visste inte vem jag var, visste inte vem jag skulle vända mig till. Okej, fine jag och fidde hade världens sämsta förhållande innan, och om jag tänker efter var det nog ändå ganska bara att vi var ifrån varandra ett tag, för vi båda har lärt oss något av detta. Och nu är det början, en helt ny början på något riktigt bra, och på något riktigt bra som jag inte vill förlora. Min kärlek till honom går inte beskriva, för så lycklig som jag är nu har jag aldrig varit förut. Han är allt jag har och allt jag behöver, han är luften jag andas, han är hela min värld! Världens bästa & finaste pojkvän. Är ingenting utan honom, absolut ingenting! Kärlek på hög nivå till min fina fiddedos.
Jag älskar dig mer än något annat och tänker inte släppa taget om dig, världens bästa pojkvän!
Fredrik Sagebrant, min största kärlek.



Blir nog förmodligen skolbyte för mig till hösten, gått på samma skola nu sen lekis och skolan är totalt värdelös.
Hoppas bara att resten är lika på som dom säger att dom är. Men det blir nog bra.

Imorgon: Börjar inte förens 10 i 10 så lite sovmorgon imorgon, mmmmh.
Sen orientering uppe i spånen, bläh. Men bara att göra det bästa utav det :)

/ Jecaaae



2010-05-24

Studiedag idag, ganska skönt faktiskt.
Men fick inte sova mcket längre för det, vaknade kvart i åtta oså ringde älsklingen vid halv nio och sa att han och Victor kom och hämtade mig. Så var ju bara att kliva upp och klä på sig ungefär. Idag har jag spenderat min dag på skroten med Älskling, Robin och Victor. Sjukt trött i slutet och blev så jävla sur och ville bara bort där ifrån. Jag åkte iallafall med hem till älsklingen sen, myspys!

Imorgon blir det skola igen, chill dag imorgon så det ska nog funka.
Orientering på onsdag också, okej? vad ska det vara bra för :)?
Ungefär det tråkigaste som finns, men de är väll bara att dra ut i skogen
och springa och göra skiten...

Nähe, nu ska jag sätta på en film och sen sova.
Natti!

/ Jacaaae

2010-05-23

Jag lät ju jävligt negativ då i fredags innan jag åkte iväg.
Men måste faktiskt säga det att det var sjukt jävla kul iallafall, trodde jag faktiskt inte. Daniel, Wille, Åke, Simon & Linda, ni gjorde fan helgen helt sjuk, haha. Tror inte jag skrattat så mycket sen jag vet fan inte när, härjade satan och det är så det ska vara :) Tycker lite synd om dom som bara typ satt och glodde på varandra i tre dagar när man var 30 personer där? Aja, det är ju deras val, men kul var det iallafall!

TAGGA HALMSTAD NÄSTA!

Helt död, så ska snart hoppa in i duschen sen sova en stund.
Och sen blir det stan en runda med mamma och sen bio, trevlans.

Imorgon: FIDDEÄÄÄÄÄÄÄLSKLING <3

-

I fredags var det 4 årsen du lämnade oss, 4 år av saknar och sorg.
Du kommer alltid att finnas med oss, vi glömmder dig aldrig.
Vi ses på andra sidan. Vila i frid.
♥♥♥ 2006-05-22 ♥♥♥ Uffe Gustafsson, en ängel jag saknar.
& idag skulle du ha fyllt 52 år din lille gobbe, saknar dig något otroligt.
Kom tillbaka?







Hoppas du har det bra där uppe, och hoppas vi ses snart igen..


/ Jecaaae


2010-05-21

ahmen fan också, yepp. Kul att Rock the lake är just denna fucking helgen.
Ååååh, var ju värsta tagg på att åka ut på sjön med md och massa gott folk, men icke. Blir ju inget Rock the lake för min del, ist ska man sitta ute i LEKARYD hela fucking helgen. Tackar gud för att Lindus och folket är där, men heeeeeeeelvete! Jättekul att inte kunna träffa fidde på hela helgen också, gud. Fyfan, veckan kunde inte slutat LITE bättre eller...?

Gööööd som fan att vi är lediga på måndag iallafall, fiddefiddefidde heeeeeeeeela dagen!
Och ännu mer gööööd på att jag får G i engelska till sommarn, så jävla skönt! :)

/ Jecaaae


2010-05-17

Vilken helg herregud, sov iallafall hos fiddeälsklingen, gjorde allt mycket bättre :)
Var ute i gemla och träffade Lökke, Victor, Cabbe och Markus en runda i lördagskväll och även en runda inne i stan, ohja.

Hemma idag, utav olika anledningar.
Sitter iallafall och håller på att fixa min skiva med sommar schteeeeek 2010!
Känner på mig att detta kommer bli en grymt bra sommar.
Sitter och letar tråktor också, får väll se om jag behåller moppen eller om jag byter till a-tralla, eller vadfan, varför inte båda :)?

och måste bara säga det att min pojke är vääääldigt solt över henne
för hon var grym på att köra bil i lördags, wooooho (h'
Det jag säger, jag är fan awesome :)

/ Jecaaae

fredrikhjärtat



min älskade alldeles egna fredrik, så glad att det blev du och jag igen och att vi fick chansen att börja om på något nytt och något riktigt bra. Det är du som får mig att kliva upp på morgonen, det är med dig jag känner trygghet det är med dig jag vill leva med föralltid. Jag har aldrig mått så bra med någon som jag göra med dig! Alla gånger du ställt upp och ställer upp, du backar aldrig på att finnas vid min sida. Der är för dig jag vekligen kan berätta allt och jag vet att det verkligen stannar hos dig. Alla gånger du legat vaken för att jag inte mått bra, alla gånger du lugnat ner mig när jag varit som mest ledsen. Du är något så otroligt bra så det finns inte. Du är den som verkligen har den största platsen i mitt hjärta och som står mig närmast! Tiden då jag var ifrån dig var den värsta i hela mitt liv, vill aldrig mer vara ifrån dig, aldrig! Sen första gången jag träffade dig kände jag att det var något specillet. Hela du är så jäkla underbar, du är det absolut bästa som hänt mig! Du är min asolut största kärlek, och jag vill aldrig mer förlora dig igen! Världens bästa pojkvän.
<3 jag älskar dig av hela mitt hjärta världens finaste, min föralltid.

2010-05-12

Falska jävla pussy, vänner var det ja... bullshit.

2010-05-11

Jag är så jävla trött på allt och alla som ska lägga sig i och komma med sina kommentarer dag ut och dag in sen allt vände. Jag är trött på att få behöva höra hela tiden hur folk undrar och säger; Hur kan du gå tillbaka till den jävla idioten? - Trodde inte du skulle gå tillbaka till honom, hallå vad tänker du med? -' Jo hallå alla jävlar som undrar och snackar, jag tänker med mitt huvud som jag är född med! Jag vet att han har sårat mig, och jag vet att allt han gjort är helt sjukt. Men det vet han själv också! Ni tror inte han har något hjärta , för ni tror han tar detta som en jävla klackspark, Fidde vet att han gjort fel, och Fidde vet att jag kommer svårt att lita på honom. Men de är inte så jävla kul att höra minst 3 gånger varje dag ; -"gör slut med honom". Vad är det svåra att förstå i detta? Jag vill inte göra slut och jag tänker inte göra slut. Jag är trött på att alltid höra, höra hur folk klagar på mig.. hela jävla tiden. Folk tror jag lever i någon drömvärld och är världens lyckligasta tjej hemma, i skolan ja exakt överallt, men det där är så sjukt mycket bullshit så det finns inte. När man väl blir lycklig så kommer det antingen en elle flera och bara vill sabba hela tiden. Ord man får höra dagligen är inte roligt, och jag börjar bli trött på det där nu. Jag orkar inte med erat jäkla tjat, ni får mig bara till att känna mig värdelös. Har ni någon gång frågat mig hur många kvällar/nätter jag gråtit mig till sömn? kudden blir bara blötare och blötare, ögonen fylls och alltingen rinner över.. jag duger aldrig till någonting, vad jag än gör. Starkast känner jag mig på planen, min älskade fotbollsplan, när allt är som jobbigast, tagga allt man ha, gå ut och kämpa, kämpa tills huvudet dunkar, kämpa tills man spyr, där ute är jag STARK. Där har jag viljan, folk säger att jag har viljan på planen och undrar hur jag kan vara så stark. Svaret på den frågan är inte svårt om ni hänger med, för som jag skrev... jag kämpar hårdare än någonsin på planen när allt är nere på botten, jag glömmer allt där ute, precis allting. Där ute är det bara bollen och jag, då vi kämpar tillsammans. Jag saknar den jag en gång var, tjejen som alltid var glad, jag skrattade 24 timmar om dygnet, jag var lycklig. Förstår inte hur allt kunde vända så fort, det var aldrig såhär... det fanns en tid då jag faktiskt älskade mitt liv. Det livet är som bortblåst, förstår inte var som hände, för exakt snart ett årsen började denna skiten. Jag kommer alltid att undra varför ni började behandla mig på detta sättet, vad är det för fel på mig? När jag sitter här och skriver rinner tårana ner. Vet inte vem jag ska vända mig till, det finns en, en på denna jävla jord som vet exakt vad jag går igenom, HAN jag kan ringa mitt i natten och gråta ut hos, HAN som alltid finns där. HAN som får mig att må bra, HAN folk inte vill jag ska ha som pojkvän.
Vill inte leva som jag gör, jag orkar inte mer. Masken, masken rakt i ansiktet varje dag, jag fejkar mig själv dag ut och dag in, jag orkar inte bära denna masken länge till. Jag ger snart upp hopper överhuvudtaget, orkar inte längre. Jag döljer så jävla mycket, men jag spricker snart. Acceptera ni inte HAN och gör det till det bästa av allt så drar jag här ifrån, orkar inte massa snack. Det menar jag, acceptera eller drar jag här ifrån. ´
Fuck allt, lämna mig ifred.

2010-05-10

Om ni inte fanns i min närhet så vore allt så mycket lättare.
Om man slapp se er skulle allt vara så mycket lättare.
Om man slapp möta era blickar varje dag så hade allt varit så mycket lättare.
Om ni inte fanns hade allt varit så mycket... lättare.

-
Skolan idag då, ganska chill. Och vi kom fram till att det är 5 veckor kvar, och jag måste jobba sten hårt med mina betyg. För vecka 23 sätts dom, och här ska minnsan inte vara några IG :)!
Kort vecka nu också, sen åker jag förmodligen ner till Helsingborg på torsdag
och kommer hem på söndag isf, skönt!



/ Jecaaae

2010-05-09

Jag ber er inte läsa, det är min blogg och jag skriver vad jag vill, kalla mig emo eller vad du vill.
Men behöver skriva av mig..

Det blir inte alltid som man tänkt sig, det vet vi nog alla. Jag vill inte längre vakna varje morgon och ora mig för hur dagen kommer att sluta, vill inte sätta på mig den där masken varje jäkla morgon och gå och låtsas att allt är bra, för det är långt ifrån bra. Saker och ting har förändrats snabbt på så kort tid, personen som betydde mest i mitt liv bara försvann, han jag kunde berätta allt för, han som aldrig backade på att finnas vid min sida, han som gjorde allt för mig. Vet inte längre vem jag är, känner ett svart tomt hål rakt igenom utav saknad.. Jag vill släppa in dig igen, men jag vågar inte. Efter allt som har hänt mellan oss vågar jag inte länge lita på dig som jag gjorde. Du var min andra halva i sju månader, i sju månader kände jag mig lycklig, du förändrade min vardag. Alla minnen som vi delat, det river i mig. " När livet sviker är det bra att vara två, men ena halvan av mig slutade förstå". Vill inte längre gå och undra, undra vad som stämmer och inte stämmer, vem du har blivit och när du blir den du en gång va? Vart tog du vägen, har någon svar på de? Vill bara kunna få skratta och vara glad, en hel dag.. Folk märker att det är någonting, men jag vägrar lägga mina problem i deras händer, folk säger ta honom tillbaka, han vet att han gjort fel. Men det är faktiskt inte så lätt som alla tror, jag vill inte att folk pressar mig. Jag gör som jag själv vill, och jag gör det som känns rätt för mig. Kunde inte tänka mig ett liv utan dig, nu vet jag att jag klarar det, men jag klarar det inte fullt ut, för saknaden kväver mig, det är masken som får mig att kliva upp på morgonen, jag låtsas mer och mer som om alltingen är som det ska, men fuck.. det är långt ifrån det. Snart går jag väll på det själv. Allt detta handlar inte bara om att jag inte har Fidde kvar längre. Jag bärde en mask även när jag hade honom.. Men det var lättare då, för då hade jag han som backade upp bakom min rygg, stöttade mig och ville att jag skulle må bra. Tankarna snurrar, och när ska man få bli hel igen. Minns förra sommaren, då hade inte inte detta helvetet börjat. Då var jag lycklig med vänner, tänker tillbaka på Karl-Oskar helgen, det är en utav få helger som får mig att le på riktigt. I snart ett år har jag behövt gå och bära på denna masken, masken som jag inte längre orkar bära. Jag vill ha bort den, vill ha bort den nununu. Jag har mina äkta vänner, men det är knappt så dom vet vad jag går igenom, jag döljer allt. Vill inte visa hur jag egentligen mår.
Jag tycker inte synd om mig själv, jag söker ingen uppmärksamhet, men jag vill få ut alla mina tnkar i huvudet just för stunden och få skriva av mig..

Sticker och kollar på fotboll nu.
Ciao.

/ Jecaaae


2010-05-09

Fredrik ♥


2010-05-08

Blev en hemma kväll igår med film och godis.
Funkade det också, orkar inte göra någonting ändå.
Och får så jävla ont i händerna av kryckorna!

Ska iallafall snart börja fixa mig sen blir det att åka
ut till Hjortsberga kyrka för att gå på konfimartion.

/ Jecaaae

2010-05-07

Jahja, då hoppar man på kryckor nu dåja, drygt.
Såna smällar man får ta när man spelar fotboll.
Så fick sitta på akuten hela onsdags natt,
vi vann iaf matchen mot Delaryd med 0-5.

Imorgon blir det att kolla på flickornas konfimartion,
senare hem till Jån för käk osv, blir nog bra.

-

Vi är snart tillbaka, tillbaka dit vi vill.
Du är och kommer alltid vara den enda.
Men de är dags för dig att kämpa denna gången.
Du kan få mig så lätt, om du gör de på rätt sätt.


/ Jecaaae

2010-05-04

Inte skrivit så mycket på ett tag nu, har inte orkat.
Har varit mycket annat, så datorn har inte varit mycket att tänka på.

Varit i Gemla i helgen också, bästa helgen på sjukt länge, helt galet!

Sjuk idag iallafall, sjukt ont i huvudet och känner mig allmänt hängig.
Men finns bara en sak jag kan säga ändå; LYCKA!


/Jecaaae

RSS 2.0