2010-12-31 - ' blev nyårsafton iaf..

Jo.. det blev ju nyårsafton iallafall, den absolut värsta dagen på hela jävla året. Mitt år har varit både bra och dåligt, finns ju alltid saker som kan bli bättre. 2011 ska jag ta tag i skolan som aldrig förr, haha.. shit. Ska blir kul att se hur 2011 blir, fasen vad åren går snabbt alltså.. Ganska omysigt att ha feber också, men gör ingen större skillnad, firar nyår lika bra ändå!



/ jecaaae




2010-12-28 - ' hatar nyår.

Jag hatar nyår, jag hatar årskiftet, vill inte ha nyår, vill ha januari direkt istället, tack.



/ jecaaae

2010-12-23 - ' lillejul

Lillejul med familjen ikväll, ätit massa gott och nu sitter vi och spelar bingolottor och äter massa godis, ganska drygt! Men något man gjort sen man var mindre, så det funkar ändå :) Har faktiskt inte mycket julkänsla i kroppen, men den lär nog komma inatt... alltid lika nervös. Och kommer den inte inatt, ja då lär den komma imorgon, antingen på morgonen eller under dagen, och annars... ja då kommer den väll inte alls :(



GOD JUL!
&ja jag var ganska fet som liten bebis.

/jecaaae

2010-12-22 - ' bilder

Ganska dålig på att skriva här, men startade mitt jullov igår med en fet pizza och sen fiddegosen. Helt okej nöjd med mina betyg för denna terminen med, waaaho! Satte äntligen mitt jävla mvg i idrott!







saknar att vara liten, och leka med favorit brodern och med favorit bilen, min bästa vän :)

/ jecaaae

2010-12-05 - ' hur kunde...

Helt tom, hur kunde det bli såhär ? jag älskar dig





saknar sommar, brun kropp, glada människor och bra kärlek.

/ jecaaae

2010-12-05 - ' andra advent

Idag är det ju faktiskt den andra advent, tiden går ju ganska fort om man säger så! Vaknade iallafall för en stund sen, nu ligger jag i sängen igen efter en varm lång dusch. Kusinen kommer snart hit också med minsta kusinbarnet, mmm gosa med bebis hela förmiddagen! :) Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag.. Och våra kungar förlorade ju igår mot fiskarna frölunda.. Kändes ju sådär! Men dom spelar mot dom idag också, uppe i scandinavium så det blir till att kämpa ännu mer nu då grabbar! Nu ska jag föna håret och klä på mig något annat. Hörs sen.



Hittade en bild från förra året, faktiskt tagen precis då
jag och fredrik blev tillsammans, lycklig minns jag att jag var :)

/ jecaaae

2010-12-04 - ' Hv71 vs Frölunda

Just nu sitter jag bänkad framför tv:n och kollar på en jävligt bra match mellan Hv71 - Frölunda.

Hv71 - smålands stolthet!



Varje skott har ett mål, Hv71 <3

/ jecaaae

2010-12-04 - ' julbak

Har precis bakat pepparkakor med mamma, blir alltid så jäkla tjocka, men dom funkar ändå. Var inne i stan en runda innan, fick iallafall med mig en tröja hem,linne skor och julklappar! Valde även ut julklappar som jag ville ha utav mormor & morfar, så nu vet jag vad jag kommer att få, men det spelar ingen roll. Var även och kollade på en ny dator som jag vill ha utav mamma & pappa, för min är helt slut körd. Fick den i julklapp för två årsen, och nu är nästan alla knapparna borta, den är seg som ett svin och allmänt efter. Med andra ord så hatar jag den nu mera :) Ikväll ska jag bara mysa framför tv:n med en bra film, massa chips, monster & godis. Ganska skönt ändå. Förövrigt saknar jag fredrik.



/ jecaaae


2010-12-03 - ' beslut

Kan börja med att säga att mina senaste dagar denna veckan har varit helt kassa, helt sjukt. Men det är så det ska vara, man har sina motgångar sen blir livet kanon igen :) De är ju snart jul & allting, så ingen mening att deppa ihop, inte du heller tissen! - Vaknade för en stund sen, lagom trött. Nu ska jag snart åka och fixa lite julklappar och sånt där, himla mysigt! Och i eftermiddag ska jag baka pepparkakor och åka pulka med grannen min. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig och se om jag hittar något kul. ciao!





svårt beslut också... AGIF ringde igår och ville flytta över mig igen..
Moheda IF eller AGIF ?

/ jecaaae

2010-12-02 - ' ledarskap

Sitter och kollar på Black Jack, för jävla go film alltså, samtidigt som man försöker att planera sin lektion som man ska hålla i ishallen imorgon. Blir förmodligen en sån där underbart söt lek som uppvärmning som man själv fick ha när man var mindre och tränade i "björn ligan" haha! Sen ska jag kolla med pappa om det är alldeles för svårt att köra stora solen med dom, men det åter står ju att se! Annars får vi väll ta någon annan övning. Förövrigt är skolan jävligt stressig och det är massa saker som ska lämnas in innan jul.. gaaaaaah. Nu ska jag fortsätta att kolla på Black Jack och fortsätta sätta ihop några övningar. ciao!


/ jecaaae


RSS 2.0