2011-03-30 - ' i want summer

Jag är skoltrött, hatar skolan, orkar inte skolan. Vill sova bort hela dagen, vakna och se en klar blå himmel och sol, sena sommar kvällar med folk man tycker om, jag ska göra detta kortfattat: Jag vill ha sommarlov. Men är ju illa tvungen till att fortsätta tvinga mig upp ur sängen på morgonen för att komma iväg, nåja.. hoppas den här sista tiden går fort nu.

Skola som vanligt idag då, onsdagar är den värsta skoldagen, bokstavligt talat så h-a-t-a-r jag onsdagar i skolan, bläh. Fick iaf tillbaka mitt np i engelska idag, fick 39 & godkänt var 32, grejen är den... att för ett årsen hade jag knappt g i engelska, och nu fick jag till och med några poäng mer än godkänt, synd bara att de här bara var träning, för på det riktiga sen så kan jag sätta mitt liv på att jag kommer att få ig.



Fick äntligen hem den är skönheten idag, göttmos!

/ j


2011-03-29 - ' I fall down

Låter rubriken tala för sig själv, varför blir det alltid såhär på våren? Jag orkar inte samma visa en gång till.
I fall down, and who accept me?

/j


2011-03-27 - ' tongue of love

Låt mig höra, Kärlekens tunga.
säg att du älskar mig. Kärlekens tunga, kärlekens tunga.
Aldrig ska jag glömma dig.

/ j


2011-03-27 - ' leaving their team


Precis varit och hämtat pappa inne på sjukhuset, något fel på tarmfickan eller var det nu var.


Satt här och kollade lite, och blir aningen irriterad, känns ju sådär kul att ungefär halv truppen utav hv lämnar, eller skriver på för ett annat lag. Och allt vare detta pga Janne Karlsson. Backen Johan Åkerman valde igår att inte förlänga sitt kontrakt med Hv71, och skrev istället på för ryska klubben Lokomotiv. " Ett jättetufft beslut, men en stor utmaning för mig", säger Åkerman själv. Sen är Nichlas Torp klar för Timrå den jävla nollan :( Vilken tabbe, men han pratar också om att det kommer blir en stor utmaning för honom osv. Och sen var det även prat om att Oscar Sundh & Martin Thörnberg skulle bryta sitt kontrakt, känns ungefär som att hela truppen sticker.
Det enda som kan vara lite tröst när det gäller detta är att Tedenby har suget på att komma tillbaka, HÄRLIGT!


/ j


2011-03-26 - ' horrible day

Den här dagen blev absolut inte som jag tänkt mig, inte kvällen heller för den delen.. Skulle somsagt gått på bio ikväll, men blev ingenting av det. En styck pappa fick istället åka in till akuten med dålig mage. Det var lika dant i somras när vi var på öland, då var det dock inte lika illa som det var denna gången.. Han åkte väll in runt 3 tiden, och ringde sen vid 5 och sa att dom inte visste om dom skulle lägga in honom, sen dess har jag/vi inte hört något, och jag börjar undra vad det är som är fel? - Innan idag var jag inte riktigt lika orolig, eftersom de var så i somras också, men då fick han något han skulle äta, och var inte borta alls så länge som idag/kväll. Han har ju faktiskt varit där inne i snart 5 timmar (?).. Kul lördag - nej inte speciellt.

/ j


2011-03-26 - ' good evening, with good company

En mycket bra kväll igår hemma hos kusinen, gjorde pizza och sen kollade på film med underbart sällskap ♥

Ikväll blir det iaf bio " hur många lingon finns det i världen ". Får väll se om den är sådär bra som alla säger att den ska vara. Men det återstår ju att se!



/ j


2011-03-26 - ' all you need is love

så sant så sant. 

all you need is love..

/ j


2011-03-24 - ' caring

Ligger i sängen och kollar på hockey, AIK - FBK. Semifinal 2:7, och den första matchen vann fbk med 2-1 och spelmässigt sätt var det en rättvis seger. Dock är det ju helt fel lag som är i årets semifinal, men dom förtjänar ju tydligen det. Inte alls lika kul att kolla på hockey när det är tattare som spelar. Men måste jag välja, så hoppas jag med hela mitt hjärta att FBK tar hem detta, isf. I mitt hjärta och i mina ögon är dock Hv71 fortfarande hjältar, och smålands stolthet! Och vinner AIK det här, ja då finns det EN man kan säga grattis till, Victor Fasth. Men nänä så jävla kul tror jag inte det blir solna tattare, ja jag hatar aik med hela mitt hjärta, och har alltid gjort.

Var skola som vanligt idag, och när jag kom hem pluggade jag lite so, skulle egentligen tränat fotboll ikväll, men orkade verkligen inte, okej.. måste träna, men valde att gå en lång jäkla runda istället.
Imorgon blir det att åka upp till världens bästa kusin efter skolan, japp!

/ j


2011-03-22 - ' where is the time

Skolan som vanligt idag osånt då, helt okej tycker jag. Räknade ut en ganska sjuk sak idag på morgonen när jag verkligen hade valet ligga kvar i sängen, med hela mitt hjärta.. Men det jag kom fram till är att det är 12 veckor kvar till skolavslutningen, det är helt jävla sjukt!!!! Men fyfan så gött! Känns helt underbart att de bara är 4 veckor kvar till påsklovet, sen bara 8 veckor kvar :) LOVE

Nu ska jag ner och käka, eller äta och äta, en burk majs iaf, finns de nått godare? - nej :)
Sen ska jag och träna, härlig tisdag.

/ j


2011-03-18 - ' hard work

yummi, spacklart från klockan halv 4 till halv 7 today, good. Är uppe och hjälper min kusin med deras nya rum som dom gjort, så ha spacklart endel ikväll, ska börja måla imorgon, gottgott. De blir nog fint när de är klart skulle jag gissa på :)

Kom även på en sak idag när vi var i ishallen med skolan, seriöst.. mitt största misstag var att lägga av med hockeyn.. fattar fortfarande inte VARFÖR jag gjorde de? Idiotjenny.

/j


2011-03-16 - ' se you next season

Säsongen tog slut på Hovet

HV71 var återigen det bättre laget och fullständigt manglade AIK i den andra perioden - men återigen storspelade Viktor Fasth i AIK:s mål. Känslan var ändå att HV skulle knipa första segern när Per Ledin gav laget ledningen men AIK är ett lag i medvind och vände matchen i sista perioden.. HV inledde den sista perioden med ett friläge, Fasth läste dock Laines dragning. Inom loppet av två minuter avgör AIK matchen med 2 tillsynes onödiga mål bara för Larsson är lika förvirrad denna match, som dom senaste matcherna. Men jag sviker inte mitt lag, i mina ögon & i mitt hjärta är ni hjältar, alltid.. oavsett vad.

Hv71- Smålands stolthet!
<3

/ j


2011-03-15 - ' hate hate hate Gnaget

jahaaaapp, har inte så jävla mycket att säga om den här matchen, just nu. Grymt jävla besviken så det finns inte. Och vad i helvete byter inte Janne ut Larsson när han gör två tabbar!? Helt jävla sjukt vad den killen är förvirrad, sök hjälp, eller träna hårdare. Detta var fan de värsta som kunde hända, ÅT HELVETE!!!!!!!!!!!!!

dö jävla aik tattare!!!!!!!

/ j


2011-03-15 - ' win or lose

Disciplinnämnden beslutade idag att  Andreas Falk får två matchers avstängning för tacklingen i den tredje kvartsfinalen. Det innebär att Falk missar kvällens kvartsfinal och en eventuellt femte kvartsfinal på torsdag.

såg verkligen inget fel i den tacklingen som skedde, men saken är tydligen klar, matchstraff för Falk. Tycker det är så jävla fel, men inget vi kan göra åt saken nu. Ikväll taggar vi om för ny match, vinna eller försvinna.
Ikväll är iaf Pasi Puistola tillbaka efter sjukdomar, göööd!

/ j


2011-03-15 - ' happy girl




woooopi, äntligen min.

/ j


2011-03-12 - ' I have a passion for it

HV71 kommer ut som ett helt annat lag. Dom första 15 minuterna gick inte att känna igen mot tidigare matcher. Det påminde mycket om slutspelet 2004 när HV71 krossade FBK i den 7:e avgörande matchen hemma i Kinnarps. Även att hv fullständigt körde över gnaget i 60 minuter så var det ändå tattarna som vann, varför? - Jo svaret är enkelt: Viktor Fasth. Makalös målvakt som ska ha stort beröm. Även att det tar emot att säga det efter en sån här viktig match så är det han som är en hjälte. Sen att matchen avgjordes när Andreas Falk åker på Game det är ju spiken i kistan. Helt IDIOTISKT domslut av Tomas "Kuben" Andersson. Och nej kära gnaget fans som läser detta. Jag är inte färgad här. Jag hade tyckt lika synd om er om det hade skett dom. Falk kör en klockren tackling som dock tar illa. Men uppståndelsen efter det är sjukt. Skulle vart en 2+2 på en gnaget spelare med. Han kör upp klubban rakt i ansiktet på Falk. Men nu renderade det i 5+20 game för Falk och där tappade hv. Hade detta inte hänt tror jag hv hade vunnit. Därför är jag inte speciellt oroad för nästa match. Kan HV71 spela detta spelet på Tisdag så kommer HV71 vinna. Saken är biff. Men nu är det som det är, 0-3 i matcher till Fasth. Och ett litet tillägg, alla som älskar och kan och följer hockey VET att Johan Davidsson är världens sympatiskaste kille. När han i TV skriker ut att det är " ÅT HELVETE " angående Falks utvisning , ja då är det nått som är fel...

" Kan AIK vinna 3 matcher, då kan vi vinna 4 matcher " - Martin Thörnberg.

" Vi spelar inte mot ett lag, utan mot en och det är fasth " - Janne Karlsson.

Ladda om och gå in på tisdag och kör en grym match, ni vänder detta.
Jag brinner för det här, och har alltid gjort.

/ j


2011-03-11 - ' sadeface

går och lägger mig och gråter i något hörn eller något.
HATAR GNAGET MED HELA MITT HJÄRTA!!!!!!!!!!!!!!

/ j


2011-03-11 - ' looking forward to a awesome game

Min fredagskväll är räddad, en fet jävla kebabtallrik, och hockey på tv:n!
Ikväll kör vi grabbar, krossa solna tattarna, KROSSA GNAGET!!!

Falk inför kvartsfinal 3:
http://hv71.hockeyligan.se/?contentid=520325121025

10 minuter kvar, nu jävlar kör vi!

/ j


2011-03-10 - ' even a bad game, you focus

SKANDAL FÖR HELVETE!!!
Och Janne Karlsson idioten går ut och säger att han är NÖJD med match helvetet.
Pann skott borde du ju fan ha om du är nöjd med det här..
Förstår mig inte riktigt på det här, men imorgon har vi Larsson i mål igen, där är en sak till.. hur i helvete kan man bänka honom? Vart fan är eran lagkemi grabbar!!? Blir fan galen. Börja jobba och kämpa som ett lag förfan, spelat är fan förjävligt. Aldrig sett så dålig hockey ifrån hv under hela mitt liv.



/ j


2011-03-09 ' there is something in your eyes

Var i skolan idag som vanligt, hade schemavbrutet hela förmiddagen, så kollade på någon film om första världskriget, den var bra... men alldeles för komplicerad för mig! Fick tillbaka mitt matteprov på utvecklingssamtalet i måndags också, tror aldrig jag blivit så nöjd med ett prov som det här, 16 av 19! De är fasen inte dåligt för att heta Jenny Carlsson! Men allt går om man vill, och denna gången ville jag, yepp! Känner mig på något lustigt vänster väldigt plugg sugen, har inte pluggat speciellt mycket mina tidigare år, men nu har jag börjat plugga som en idiot!? Bättre sent än aldrig.

Ikväll kör vi lite hockey time, sounds good!
Hoppas på en grymt mycket bättre inställning utav Hv denna kväll..
Blir så nerväs på dessa kvartsfinaler så jag håller på att spricka.
Hv71, smålands stolthet, det bara är så.
HV71 – Störst, bäst och vackrast



/ j


2011-03-08 - ' the worst game ever

Riktigt jävla pinsam match igår, de är ju fan så man sitter och skrattar..
Eftersnack med Johan Davidsson:
http://hv71.hockeyligan.se/?contentid=514163040257

ja, en helvetes massa missar var det! Skam.

  • KVARTSFINAL 2:7
    0-1 i matcher till AIK.

    Tagga om till onsdag LITE bättre och knäck dom..

    Förövrigt har jag haft studiedag idag, och känner mig extremt duktig som har pluggat HELA dagen! Hade utvecklingssamtal igår, och yae de gick faktiskt bra, ingenting att klaga på, nöjd baby girl.
    Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra lite teori till, grymt tråkigt, men måste.

    / j

2011-03-05 - ' I die of happiness

HV71 vinner serien för femte gången i klubbens historia! ♥

JAAAAAAAAAAAA, HV71 seriesegrare iår igen!!! Nu taggar vi slutspel 2011!!!!

HV71 besegrade Södertälje SK i sista omgången. Södertälje var tvingat att vinna matchen för att undvika kvalserien och plockade ut målvakten.
Med sju sekunder kvar avgjorde Johan Davidsson i öppen kasse och
HV71 är SERIESEGRARE 2011!


Johan Davidsson, vilken hjälte.

/ j


2011-03-03 - ' you lost me

Inte skrivit på några dagar, mitt virus program var slut och var tvungen att fixa ett nytt. Sen har skolan satt igång nu också, så mycket där osv, hade matte prov idag, som gick VÄLDIGT bra för ungefär första gången. Men gick väll säkert åt helvete bara för det känns som det gick bra.. aja. Nu ska jag följa med mamma och handla, ciao.

/ j


RSS 2.0