2011-05-30 - ' wonderful

Varit på broder Oscars och Emmas bal ikväll, finaste paret, så underbara! :)
/ j

2011-05-27 - ' open your eyes

You can close your eyes to the things you do not want to see, but you can not close your heart to the things you do not want to feel.

Ganska mysigt väder ändå, massa ösregn, svart himmel och lite åska, det känns bra!
Nu blir det fredagsmys med tjejerna!
/ j

2011-05-22 - ' five years without you, and we all miss you

Minns allt som igår, men du finns fortfarande med oss.
22/5 2006 ♥ - Uffe Gustafsson.


Jag vet att du har det bra där du är, men du försvann för tidigt.

/ j


2011-05-17 - ' home

Hemma efter fyra helt underbara dagar på Gotland med världens underbaraste klass, så jävla sköööööön.
Cyklade 6 härliga mil på söndagen, dom var tuffa, men fan man kände ju att man levde åtmininstone, var och kollade på pippi huset också ( jaaaa, tro fan man vill se de när man är på Gotland!!) Chillat, dunkat musik, härjat och haft det riktigt jävla bra! Känner på mig att det kommer bli en riktigt tuff dag den 17 juni.. :(
91T, helt jävla underbara!
På söndagen var det även ett gäng som drog in och kollade på finalen i hockey vm, och ja vad fan ska man säga, haha.. Sverige gjorde en bra match då dom vann mot tjeckien i fredags, sög däremot mot Finlad i söndags, jävla dase.. Riktigt jävla pinsamt skulle jag nog mest kalla det, kasst spel och dålig fokus.
Emma, Jonna, Jag, Rebecca, och Linda, goa brudar.
Jag & Linda, fina tjejer....
Martin, rädd för vatten...
Pontus och Oliver, goa gubbar.
Jag och Jonna, chillar mest.
/ j

2011-05-12 - ' yes, we are in the semifinals

Tre Kronor vann mot Tyskland!!!!!
Sverige vann mot Tyskland med 5-2 ( 2-1, 2-1, 1-0) i matchen som spelades igår. Martin Thörnberg visade vägen redan efter knappt 30 sekunder när han gjorde Sveriges första mål. Thörnberg trängde definitivt när han i tredje perioden tryckte in femte målet för sverige. Andra målskyttar blev Patrik Berglund, Niklas Persson, Loui Eriksson.
Detta innebär att sverige spelar semifinal och där möter dom Tjeckien, lär bli en riktigt tuff match! Sverige spelar sin elfte raka vm-semifinal, vilket inget annan lag har mäktat med innan. Matchens lirare mot tyskland var helt klart Viktor Fasth, hoppas han pallar trycket imorgon också.
Just nu packar jag massa saker, eftersom jag beger mig till Gotland imorgon! Hoppas på 4 underbara dagar med gott sällskap. Dock vettifan hur jag ska lyckas kolla på matchen imorgon, blir ett stort problem... för vid 16:15 när matchen börjar sitter jag i en bil påväg till båten, blir väll radio, dock inte alls samma stämmning, eller får vi väll låna pappas mobil om jag är en riktigt snäll flicka! Nu ska jag fortsätta packa, sen krypa ner i min underbara säng och sova, sjukt förkyld, känns ju sådär :(
/ j


2011-05-11 - ' sunshine and hockey, good day

Känns ganska skönt att ligga ute i en solstol och kolla på hockey, gillar blandningen där! Sommar och stekhet sol & is och hockey, det är gott! Tjeckien - USA i kvartsfinal 1, och tjeckien har imponerat stort i tuneringen hittills då dom fortfarande är obesgegrade och har vunnit 6 raka VM matcher, snackar vi gott spel där eller!? USA blev däremot trea i mellanrundan efter Kanada och Sverige och det senaste har USA spelat aningen ojämnt, och föll mot Schweiz med 3-5 senast, not good.
Hade np i matte idag också, skerv på alla och försökte ha uträkningar på alltingen, frågan är ju bara om det blev rätt, de återstår ju att se. Känner mig ändå ganska stolt eftersom jag tog mig igenom alla problemlösningar, och jag som är helt efterbliven på sånt.
/ j

2011-05-10 - ' math in my asshole

Bara massa äcklig fotboll på tv ikväll, hatar att kolla på fotboll. Så grymt jävla tråkigt så det är inte sant, dock är de roligare att spela, men de är ju en helt annan sak. - Sjukt härligt väder idag också, och det är ju inte helt fel. Sitter just nu och tagga np i matte imorgon, whooooho..... känslan har ju varit lite bättre än vad den är nu. ÅNGEST, Jag hatar matte, efter detta np ska jag kasta mina böcker åt helvete!
Tonight we're going har-har-h-h-h hard
Just like the world is our-our-ah-ah-ah ours!
We're tearing it apar-par-par-pa-pa- part
You know we're superstars
We are who we are!
/ j

2011-05-08 - ' Sunday

Precis kommit hem från stan,men fick ju skynda mig som en idiot eftersom jag insåg lite väl sent att Hockeyn började vid 16:00! Men jag hann nästan hem iaf, så nu sitter jag här klistrad framför tv:n, Sverige-Schweiz.
Sverige möter Schweiz i den andra omgången av mellanrundan. Sverige leder gruppen tillsammans med Kanada på sju poäng och vid seger idag kommer man med stor sannolikhet sluta topp två i gruppen. Sverige har spelat upp sig mer och mer under turneringen efter en darrig start. Senast vann man mot Frankrike med 4-0. Schweiz förlorade lite överraskande mot Norge senast, hoppas på go match nuuuuuu och jutst nu står de 0-0, nervöst yesbox.
/ j

2011-05-06 - ' not an unusual evening

Igen ovanlig kväll alls för mig faktisk, ikväll kör vi på Sverige-Frankrike, och vi har Victor Fasth i mål även denna kväll, makalös målvakt, synd bara att han i vanliga fall står i aik ;) - Sverige möter Frankrike i den första omgången av mellanrundan. Vi har med oss fyra poäng in i grupp F och man ligger tvåa med en poäng bakom Kanada. Vi inledde turneringen lite skakigt men man visade upp ett helt annat spel mot USA senast då man fick både defensiv och offensiv att fungera riktigt bra! - Idag fyller även min kära vän Rebecca år, så grattis till henne! :)
/ j

2011-05-05 - ' I love this sport

Jag älskar hockey, jag älskar elitserien, jag älskar vm, jag älskar allt som har med hockey att göra. Ordet gör mig varm, det här är äkta kärlek! Pappa kom in i mitt rum innan med hur många hockey puckar som helst, och jag undrade vadfan det här var för nått, och så fick jag reda på att de var mina puckar jag samlade, sen jag var liten knatte som precis lärt sig gå. Helt sjukt att alla dom fanns kvar, haha. Dom ska med mig ner i graven! Att man kan ha ett så kärt förhållande till en sport, trodde jag aldrig skulle gå. Vill hoppa in i tv:rutan när jag sitter och kollar, får sån adrenalinkick så det är inte sant, pulsen slår och hjärtat slår, fan vad töntig jag känner mig... men jag brinner för det :)
Just nu ligger jag och kollar på Ryssland - Danmark, wheeeeho!
/ j

2011-05-04 - ' running a replay

Kör en repris från igår, fast ikväll kör vi på Sverige - USA. Och för någon sekund sen lyckades min älskade Tedenby trycka in 2-1, hur gött är inte de då!?
Så jävla kul att se han spela igen, helt underbart.
min favorit
/ j

2011-05-02 - ' Hockey World Cup

Känner mig aningen dum som gick till skolan idag, när man legat inne och varit sjuk hela helgen. Fortfarande grymt förkyld och kallsvettas som en idiot, mysigt.. Men kände mig tvungen till att gå till skolan, eftersom vi hade np muntligt i engelska, var ju inte så svart, så tycker nog faktiskt att det gick okej bra iaf.
Nu ligger jag i soffan och kollar Hockey vm, där snackar vi bra gejer alltså. Och ikväll möter Sverige Österrike i den andra matchen i Ishockey-VM,s C grupp och jag hoppas på en bättre insats av Tre Kronor ikväll. Förra matchen förlorade dom mot Norge då Sverige inledde svagt då man tappade segern i tredje perioden, och dom förlorade straffläggningen efter en mållös förlängning, bläääh!
/ j

RSS 2.0