2010-10-31 - ' om du bara visste

Om du bara visste hur mycket det tar emot att säga vissa saker, om du bara visste hur ont det gör att få höra från alla. Om du bara visste hur ont det gör att inte veta om du ljuger, fan... om du bara visste hur jag mår.


Blev haloween fest ute i hjortsberga igår, helt okej. Kenny och Joel var här och var sociala en stund också, eller ja dom var ju egentligen hos Oscar, men när man har en sån najs syster så får man leva med det! ;) Satt och gojjade med dom i någon timme och sen kom Rosberg och då drog dom till Liatorp, och jag började fixa mig för kvällens trevligheter :), Var en lyckad dag/kväll iallafall.

/ jecaaae

2010-10-26 - ' allt förändras med tiden.

Att folk kan ändra sig så fort är helt sjukt. Jag trodde man hade vuxit ifrån det där nu och att du inte skulle fortsätta bete dig såhär. Det är pinsamt , du är pinsam. Jag hoppas du lider något otroligt mycket. Eftersom du behandlar mig som luft, så tänker jag behandla dig på exakt samma sak. Jag ska egentligen inte säga du, för du är egentligen inte ensam. Har försökt intala mig själv ett tag - du växer upp, du inser snart hur man beter sig som en människa. Men att man kunde ha så fel,igen. Att folk kan förändras så fort skrämmer mig..


Förövrigt tycker jag att allt rullar på ganska bra måste jag säga. Tagga haloween fest till helgen ute i Hjb!
Och japp, jag har världens bästa pojkvän, jag älskar dig Fredrik!

/ jecaaae

RSS 2.0