2011-04-24 - ' take me for who I am

Ta mig för den jag är, och inte den jag var.

Sitter och tänker tillbaka på hur jag en gång var, när jag började 7:an, var en riktig jävla fjortis. De var inte alls så att jag drack och rökte och sån skit, de var mer hur jag var i mitt sätt. Jag var spydig mot lärarna, sket i skolan, var kaxig hemma, total rubbad om jag får säga det själv. Jag hamnade i helt fel spår, de gjorde jag verkligen, och det är ingenting jag är stolt över. I åttan blev jag en helt annan person, jag såg fortfarande ut som en fjortis, inte lika hårt, men jag hade brutalt blont hår, och alldeles för mycket smink. Jag vet varför jag hamnade i fel spår, jag var osäker på mig själv, så grymt osäker. Har aldrig haft något vidare självfortroende, jag tror det var därför jag var som jag var. Men höst-terminen i åttan, blev jag mjukare, jag träffade någon som faktiskt accepterade mig och älskade mig för den jag var, oavsett vad. Det var då allt förändrades helt, det var då jag ändrade mig, hamnade på rätt spår, han fick mig att inse vem jag faktiskt är. - Ibland kan det ändå kännas skönt att få ha gått igenom det, för det var tack vare allt detta som jag hittade mig själv, självklart kan jag vara kaxig, uppkäftig osv ibland, det är väll alla? Endel ser mig fortfarande som den jag var, dom tror fortfanade att jag är kaxig, spänd och en riktig jävla fjortis. Men det är inte alls så, i själva värket är jag faktiskt en ganska glad tjej, som har en ganska mjuk insida. Jag är glad att jag hittade den jag är, även om det tog sitt år. Jag kan fortfarande vara för jävlig och det, men när jag väl är det, då har jag anledning till det!
I have grown up and moved on.



/ j


2011-04-23 - ' fight against the evil

Hjärtat sitter utan på, slår inte som det brukar slå.

Målade klart den grå/svarta väggen idag, blev faktiskt riktigt bra tycker jag allt. Trodde jag skulle kladda ner hela den vita väggen totalt, men det gick fint. Sen hela eftermiddagen blev det att lägga in det nya golvet, listerna sätter vi dit imorgon. Ville egentligen åkt upp till Elmia idag, men blev ju aldrig så, så tjurade ju ihop aningen där på morgonen, eller ja... redan igår kväll! Hade väll kunnat ta mig upp om jag hade fixat någon annan att åka med, men pallade inte ringa runt till massa, så jag gav upp det. Så får ju faktiskt ta och skylla mig själv. Hade jag varit riktigt smart hade jag ju frågat min bror, men han ville nog inte haft lillasyster med sig :( sadface! Men får se det bra i det dåliga, hann ju göra klart rummet :) (nästan iaf...) - Nu ska jag kolla på Beck och äta mig tjock på kladdkaka!
- When I look at you, I see forgivness, I see the truth.

/ j

2011-04-22 - ' good girl

Duktig tjej idag som börjat måla inne i rummet nu, woho! Helt klar med det vita, fick dock måla väggarna 3 gånger. Nur har jag bara den grå/svarta väggen kvar som nu är beige ( stavas de så?) och sen är det bara det nya golvet som ska in, och köpa nya lister, härligt!
/ j

2011-04-21 - ' just another day

En helt vanlig Torsdag... förutom att det är skärtorsdagen idag. Var två söta påsk-kärringar här innan, söta små tjejer! Minns hur jävla mycket godis man fick när man försökte se söt ut och bara delade ut en bild, haha. Dock var jag aningen udda eftersom jag bara "hängde" med grabbar när jag var liten, så vägrade att vara påsk-kärring... istället var jag som mina andra kompisar, påsk-gubbe, fast är en ganska söt sådan :)
- Idag har jag plockat ut det absolut sista ur mitt rum, så nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem så vi kan börja på riktigt, blir galen på att inte få ligga inne i mitt egna rum. Nu blir det duschen en snabbis och sen försöka få tag på Martin och se om han kommer och hämtar Oth boxen som han ville låna. Ska iallafall cykla upp till mormor & morfar och fika där med mamma snart, känslan av att man alltid ska behöva känna sig som en köttbulle när man ska gå där ifrån, den är inte så jävla underbar! Hoppas på att påskharen kommer med ett stort jävla påskägg till mig ikväll.
/ j

2011-04-20 - ' time is lost

Jag saknar att vara liten, allt var så himla mycket lättare, det fanns inga problem! Dom enda problemen som fanns var på dagis, att hinna ut först och ta den bästa gungan eller dom bästa sakerna till sandlådan. Hemma var dom enda problemen att slåss mot storebror för att få ha den bästa bilen på bilbanan. När man inte var hemma eller på dagis var de enda problemet att försöka hitta så många hockey puckar som möjligt, springa snabbast upp för läktaren utan att trilla. - klubbor blir till cigaretter, de oskyldiga blir till slampor,  läxorna hamnar i papperskorgen, kvarsittning blir till avstängning, läsk blir till vodka. Cyklar blir moppar, pussar blir sex. Kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan? Att skydda sig betydde att ha hjälm på sig? När det värsta killar kunde göra va att ge en baciller? Pappas axlar var det bästa stället på jorden och mamma var ens hjälte. Dina värsta fiender var dina syskon. Krig var bara en lek. Den enda drogen du visste om var värktabletter. Den värsta känslan var när man skrapade knäna, och hejdå betydde bara "vi ses imorgon."
-Jag vill bli liten igen, samla på mina hockey puckar och inte veta något annat.

2011-04-20 - ' I want so much

Jag vill så mycket, åka till göteborg och malmö och spendera alla min pengar på massa nya kläder! Vill utomlands och få bli riktigt brun, jag vill få tillbaka mitt fotbollssug och jag vill ha riktig sommar! - Snart ska jag iallfall iväg och färga mitt hår, vet dock inte vilken färg jag är sugen på, ska iallafall fortsätta hålla mig till det bruna, frågan är bara om jag ska ha det mörkbrunt, röd/brunt eller ljusbrunt, hmm.. det återstår att se vad det blir för något! Vill ha långt tjockt hår som jag hade när jag var liten, ändå klippte jag mig igår ( bra jobbat jenny, verkligen) ångrar mig redan, men det växer väll ut någon gång igen hoppas jag, är ju inte speciellt kort egentligen, men känns som att man inte ha något att att ta i, buhuh!!!
/ j

2011-04-20 - ' what am I doing up

hmm.. vad fan gör jag uppe såhär tidigt, egentligen? Pigg som jag vet inte vad, och känner inte alls för att somna om, mysko det här. Dock hatar jag att vakna såhär tidigt, när jag vet att jag egentligen kan sova bort hela dagen! Tråkigt väder idag också, men funderar faktiskt på att dra ut och springa en runda, det låter ganska lockande, så jag tror faktiskt att det får bli så, ciao!
/ j

2011-04-19 - ' live, laugh, love

Fixat om designen nu, hade ändå ingentig att göra, så fick för mig att ändra den, enkel med ändå helt okej snygg. Det bränner i mitt ansikte efter en hel dag ute i solen, dock borde jag inte klaga, för fyfasen vad jag har längtat efter denna solen, så himla underbart! Varför är man så mycket gladare när det är sol och fint väder? - Alla som älskar vintern kan ta och slänga sig i väggen! :) Är fortfarande lika förbannad som jag skrev i förra inlägget, kanske lugnat mig aningen till Svensson Svensson, men kan verkligen inte påstå att jag är glad. Imorgon börjar vi äntligen att fixa mitt rum, tomt här inne nu med bara en fet stor säng, känns inte så himla mysigt. Så imorgon ska jag börja spackla här inne, och sen när de är klart blir det till att måla, yummi.. Kommer bli kanon när det är klart + att jag ska lägga in nytt golv här inne, för det jag har nu är inte allt för vackert... Smink fläckar över hela golvet typ, eheheh.
/ j

2011-04-19 - ' pathetic

jag är sur, trött, besviken, förvirrad & riktigt jävla förbannad! - fyfan vad patetiskt gjort! Människor kan seriöst gå mig på nerverna ibland, blir helt jävla galen.
Man slutar fan aldrig förvånas..
/ j
jag är sur, trött, besviken, förvirrad & riktigt jävla förbannad! - fyfan vad patetiskt gjort! Människor kan seriöst gå mig på nerverna ibland, blir helt jävla galen. Man slutar fan aldrig förvånas..
/ j

2011-04-18 - ' they were never meant



Det var aldrig meningen att göra dig besviken.

Ganska skönt med lov nu måste jag faktiskt ta och säga, och det blev en väldigt bra start på lovet! Firade födelsedags barnet Marco i fredags, mycket trevligt. Folk stack in till Oleo men hann aldrig riktigt med där när alla bara försvann så fort :( - men jag klarade mig ganska fint endå med Felicia, Hanna och Pella!
Igår var det mys hemma hos Linda med flickorna, god mat och gott sällskap - kunde inte blivit bättre!
Idag vaknade jag vid klockan 06:45 och trodde jag skulle strypa mig själv när jag insåg att klockan bara var kvart i sju! Gick upp och la mig i soffan, käkade en macka, la mig i sängen och somnade om till Svensson Svensson och vaknade inte förens kvart i tolv. Så då valde jag att bege mig ut och springa en runda, sjukt skönt, svettigt och härligt i den härliga solen! Stack in i duschen, sen käkade jag ännu en macka (ohja mycket i magen när inte mamma är hemma) sen cyklade jag till tandläkaren, hatar det jävla piss stället :( Efter det blev det fika hos
Mormor & Morfar, sen cyklade jag hem igen och nu sitter jag här.
Jag vill har riktig sommar, vill till Öland - härligt sällskap och härligt väder!

/ j

2011-04-12 - ' sunshine

Skolan som vanligt idag, hände väll inget kul kan jag ju inte påstå. Efter skolan stack iaf jag och Emelie och solade, härligt! Ganska trist väder idag också, menmen.. Hoppas på bättre imorgon. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på I rymden finns inga känslor :) - älskar filmen, blir så glad av att kolla på den, vet dock inte varför.



/ j


2011-04-11 - ' I came in

woho, fyfan vilken lättnad! JAG KOM IN!!!!!! - Helt jävla galet! Bygg inriktning måleri här kommer jag. Fyfan vad jag känner att jag kommer att trivas där, längtar redan så jag vet inte vad! Var dock jävligt nervös när jag loggade in och sådär, för var 100% säker på att jag inte skulle komma in, men hade aningen fel, och det känns så jävla bra!!!

Idag fyller även min fina vän Linda år :) Så vi var och fikade med henne idag efter skolan, mysigt. Och jag älskar vädret, mmmmmmmm.. så sjukt skönt! Nu ska jag ut och gå en runda, sen plugga matte och göra so:n, sen ska jag sova gott!


Grattis underbaring! :)

/ j


2011-04-09 - ' happy girl

Fyfan vad jag älskar vädret! - Vaknade vid 06:30 (!!!!) idag på morgonen, kunde inte somna om, mycket tankar i huvudet, jävla idiot.. somnade iallafall om och vaknade vid halv två, gött. Och jag som skulle jobbat idag, oupps. Mikis frågade iallafall om jag ville följa med ut och gå i det underbara vädret, och det lät ju lockande! Fixade mig lite halft, på med solbrillorna och snöra på sig dojjerna. Gick ner till hemmakväll där hon skulle lämna sitt cv. Sen drog vi oss uppåt till prästängen och ringde oscar, oscar och max, så kom dom. Drog bort till willys, köpte en cola och sen satt vi på en bänk och snackade massa skit och njöt av vädret, love it!

Ikväll blir det grilla, fyfan vad gott!!!

/j


2011-04-07 - ' it is killing me

Blir fan snart idiot på det här, det ska förändras.

Skolan som vanligt, och den tar dö på mig. Np i engelska imorgon - ångest. Känner redan hur jag bara kommer att sitta helt off där och inte fatta ett skit, bra jobbat Jenny!!!! Ligger efter med no prov, svenska som jag inte är klar med, får panik. Ska blir så jäkla skönt med påsklov snart. Har inget att skriva, bara sur och irriterad dag ut och dag in, jippi. Vart är mitt humör? Nu ska jag måla min naglar, duscha och sen krypa ner i min sköööna säng och prata i telefon, ciao!

/ j


2011-04-04 - ' I'll be honest, I'm afraid of love



when you say three simple little words to me, I hesitate.
but I promise you, I love you still.

/ j


2011-04-03 - ' say that it is not true

Lakers i elitserien, det är skrattretande, önska jag kunde säga att detta var ett skämt!!! Lakers är inget lag som ska vara i elitserien, det funkar inte, dom ska inte vara där. Ni är överskattade. De enda som är bra i detta, är att det är nära till borta matcherna där mitt älskade hv kommer att spela.
Och gissa vilka som kommer köpa upp varje jävla biljett till detta!?
 - Jag & pappa.

Två lag jag alltid hatat, och kommer alltid att göra, Aik & Lakers, man vill spy över er.

/ j


2011-04-03 - ' you never get hurt alone



man blir aldrig sårad ensam.

/ j


RSS 2.0