2010-08-30 - ' skolan / grattis wille & astrid

Dagen började rent ut sagt för jävligt, Fidde kom hit runt halv åtta tiden, och det finns inte så mycket att säga om det. Trodde faktiskt bättre om honom än såhär, menmen. Var aningen förbannad, så ja han fick väll i stort sätt dra lika fort som han kom, men vi fixar nog detta också, på god väg iallafall.. Stack till skolan och fick vårt nya schema, och fyfan.. det var verkligen inte att leka med, jävlar vilka dagar alltså! Tror minsann att Carlsson får börja äta lite frukost nu framöver. Satte igång med alla vanliga lektioner idag, går sakta men segt framåt. Det kommer att bli ett lååååångt år! Och idag fyller även William 15 år, och min lilla kusin Astrid 6 år, så grattis till dom! :)

/ jecaaae

2010-08-22 - ' bror 18-år

Och idag får min bror all uppmärksamhet, ja inte så konstigt när han faktiskt blir stor pojke idag, hela 18-år faktsitk! Så nu går han bara och tjatar om sitt körkort som ska komma i veckan, lycklig pojk nu! Så idag har jag och familjen varit och fikat och sånt där mysigt, släkten kommer förmodligen senare också, och även hans kompisar, trevligt. Skulle egentligen ha spelat match idag, men icke, satt nämligen ute igår och hade det trevligt med Oscar, Oscar och Mikis, spelade spel och hade det trevligt, och idag när jag vaknade så var jag dunder förkyld, mådde verkligen inge vidare bra alltså, så fick inte spela mot Sandsbro ikväll, buuuuuh! :( Blir tilll att lägga sig tidigt ikväll för att åka med skolan imorgon, känns faktiskt helt okej, back on track till det sociala livet också! :)


2010-08-21 - ' bilder

Sitter och inser vilken sjukt bra pojkvän jag faktsitk har. Han är verkligen världens finaste pojke, jag är så otroligt glad för att jag hittade denna lilla pojken! Om alla vore som han så skulle det inte finnas någa problem. Han är så otroligt underbar så det finns inte, du är killen jag vill dela mitt liv med! Jag älskar dig.

-











och där fick ni endel bilder från Öland, och även en bild från Karl-Oskar!

/ jecaaae

2010-08-20 - ' blondering

Min blogg ser numera jätte tråkig ut, texten är jätte liten och den ser bara trist ut. Men orkar faktiskt inte sitta och hålla på att krabba med den nu, så ni får nöja er med detta nu i några dagar. Och yao, nu har jag bestämt mig för att bli blondin igen, så Felicia kommer förmodligen strax hit så vi ska fixa mitt hår. Sen blir det att vi lagar något gott att äta medans mamma&pappa är på grillfest hos vänner. Den årliga grillfesten som vi haft sen jag var 2 år gammal, och det är första året jag inte är med på den , men vi "barn" har börjar växa ifrån det där nu! Men jag kan inte påstå att vi haft speciellt tråkigt. Ska börja platta mitt hår nu så jag kan få till en "normal" bena innan flizan kommer, ciao!

/ jecaaae


2010-08-20 - ' 1 månad / felicia

Vaknade klockan 9 idag och kände bara att jag vägrar att gå upp ur sängen, det är ju trots allt sista fredagen på sommarlovet, känns faktiskt aningen surt. Men ska bli kul att få träffa allt folk igen!
Ska snart vara lite snäll och städa huset, har man lovat så har man.
Annars idag blir det till att umgås med Felicia , & det blir att slinga håret en omgång till, får väll se hur de blir.
Mohedada - dagarna börjar idag också, dra dit eller inte? Är faktiskt inte såååå sugen, men vi får väll se hur det blir med det.

Förövrigt är det bara en månad idag tills jag åker till Cypern!
Längtar satan nu alltså.

/ jecaaae



2010-08-19 - ' slappdag

Idag har jag i stort sätt inte gjort ett skit, vaknade vi halv tio idag, alldels för tidigt!
Gick iallafall upp och satte på tv;n hoppade över frukosten eftersom det är så förbannat äckligt.
Blev middag redan klockan tolv idag, potatismos, köttbullar, lingon & mjölk, mums!
Sen somnade jag i soffan efter det och yeeeepp har inte gjort så mycket mer.
Har äckligt ont i magen och mår illa som ett as, fick det redan på matchen igår i Delaryd.
&yeeeepppp har inte ett skit mer att säga , mer än ha-ha.

Ikväll blir väll till att börja knarka om alla One tree hill, igen.

/ Jecaaae


2010-08-17 - ' wähä

Insåg precis hur mycket jag faktiskt saknar Gothia! :(
Sitter och kollar igenom alla bilder från hela veckan, och jo man kan ju säga att det var inte EN bild jag tog. Helt okej snygga bilder också, haha.

Funderar starkt på att gå och göra nudlar, men är inte ens hungrig.
Men äta bör man annars dör man. Liiiiite jobbigt med maten nu när inte mami är hemma alltså...


Helt okej snygg på en heeeeelt okej jenny påväg till Ica uppe i GÖTEBORG :)

/ Jecaaae


2010-08-17 - ' piss väder

Dåligt väder som fan, bäääääähee.
Plus att skolan börjar om mindre än en vecka, gosch.
Det är bara att tagga igång så man får sina dröm betyg..

Idag ska jag slinga håret iallafall, set helt grisit ut nu.
Händer ta mig fan ingenting på dagarna längre, vaknar, & sen blir det tv:n resten av dagen.

/ Jecaaae


2010-08-16 - ' säger bara en sak ; UNDERBART


Dåligt skrivet här, jag vet. Men har inte varit hemma.
Gothia Cup & Öland har stått på schemat!


Söndagen: Framme i Göteborg tio i fyra, väntar på bussen på centralstationen, åkte buss ut till Västra Frölunda, kom in på Önneredsskolan där vi skulle bo i en vecka, packa upp alltingen, fixade oss lite och drog sedan in till stan för att spendera kvällen på Liseberg.

Måndagen: Upp runt halv nio, drog bort till matsalen och käkade frulle.  In på rummet igen, slänga på sig match kläder och packa väskan och tagga med musik med fullt ös. Tog bussen bort till Vallen där vi skulle spela matchen, denna matchen finns det inte mycket att säga om. Vi var trötta och regn är inte vårat bästa väder att spela i, men vi gjorde så gott vi kunde. Blev iallafall en ganska seg förlust där. Efter det var det bara att ta bussen tillbaka till skolan. Hoppa in i duschen och börja fixa oss för kvällen, vi drog först in till Liseberg. Sen tog vi spårvagnen bort till Ullevi där invigningen var, och seriöst fyfan vad grymt det var! Skulle senare runt elva tiden när invigningen var slut ta spårvagnen tillbaka till skolan, det var då vi träffade våra underbara Tyska grannar, Mycket trevliga grabbar må jag säga. När vi kom tillbaka till skolan så fick vi inte gå in, och alla bara ; nähe och vadfan nu då? Jo, då visar det sig att vi fått inbrott i vårat klassrum där vi sov... Ganska surt yaao. 
Blev av med min mobil och mina bashögtalarae :(

Tisdagen: Lite sovmorgon blev det där och hade inte match förens vid klockan ett! Det tyckte vi var väldigt skönt om man tanke på måndagens händelser.  Den matchen gick ganska mycket bättre och det blev vinst med 3-1 den matchen. Hem till skolan igen och fixa och sånt. Medans dom flesta drog in till stan var det jag & fem till som stannade. Vi hade nämligen på söndags kvällen suttit ute och chillat med några "moppe" killar, och förmodligen var det dom som gjorde inbrottet på skolan. Så det blev som ett litet förhör skulle man väll kunna säga, vi fick peka ut vilka det var och nänmna namn på dom som vi visste osv. Resten av den kvällen spenderade vi med Tyskarna :)

Onsdagen: Upp tidigt och packa om väskan för ännu en ny match, blev att lira mot USA, ganska gött att man kunde säga vad man ville till dom, för dom fattade inte ett skit ändå! Vi gjorde en grymt bra match, och den var jämn hela tiden, men vi fick inte in alla målen som vi ville. Och jag fick gå av i halva, kände spänningen i huvudet och att migränen var påväg, så det var bara att gå av planen och lägga sig i gräset. När jag sedan reste mig upp för att gå ut och tacka kände jag bara nej, ny kommer spyan. Hann iallafall gå ut och tacka laget vi mötte, springa av planen och häva mig över en buske för att spy upp skiten man hade i magen, yaaao! Åkte tillbaka till skolan och slängde mig på sängen och sov några timmar, sen fixade vi iordning oss, för att sedan dra ut till själva hjärtat av hela Gothia cup, alltså Heden! Det var också väldigt maffigt, när vi kollat på ett par matcher så stack jag, jonna och elin till Nordstan i några timmar och shoppade! När vi kom hem runt 6 tiden så bestämde vi oss för att gå och bada, och så fick det bli också. Jävligt skönt att svalka av kroppen när det var 30+ i luften tycker jag minsann. När vi kom tillbaka senare så käkade vi och så, sen träffade jag på våra andra grannar, Tenhults-grabbarna, så jag valde att spendera min kväll inne med dom medans dom andra var på Liseberg, eller inne hos Tyskarna.

Torsdagen:
Upp ganska tidigt för att åka bort till Åkeredsvallen och spela våran första slutspelsmatch. Den spelade vi mot Island och den gjorde vi jävligt bra, synd bara att man inte kunde vara med och spela, huvudet satt fortfarande i. Men de andra tjejerna i laget slet som ett djur och vi hade ett kanon bra spel, den matchen vann vi med 4-0. Det vara bra tillbaka till skolan och tagga om för nästa match, som vi spelade senare på kvällen. Under den tiden då vi var på skolan pratade jag mest med Fiddegosen, sov och satt inne hos Tenhults-grabbarna. Sen var det bara att tagga om för nästa match som vi spelade mot err riktigt jävla tattar lag! Vi var så mycket bättre än dom så det fanns inte, men vi var trötta efter dagens tidigare match mot Island. Det blev förlust denna matchen och där med var också speladet slut för våran del utav Gothia cup! Men vi var lika glada för det och drog tillbaka till skolan, fixade oss och sen stack alla på olika håll. Denna kvällen spenderade jag med Tenhult & även några rundor inne hos Tyskarna. Sen somnade jag, Jonna, Linda & Mimmi ute i korridoren, inte världens bästa sovplats kanske, men vadfan kul hade vi iallafall!

Fredagen: Sov bra länge eftersom vi ändå inte hade någon match att spela. Vi chillade mest och sen drog vi med Tyskarna för att kolla på deras match som dom spelade mot Ungern. Dom hade ett sjukt bra spel, men det gick inte riktigt som de ville för dom heller, det blev en förlust på 1-0 när Ungern gjorde mål med en minut kvar. Dom flesta drog till Liseberg eller Nordstan efter det, men jag var inte så jävla taggad på det och det var inte Mimmi heller så vi valde istället att ta spårvagnen tillbaka till skolan, där härjade vi satan och sen somnade jag bara poff! Vaknade väll runt fem tiden eller något och då drog vi bort till duscharna. Började fixa oss osv till Gothia Discot, Som skulle hållas till på Scandinavium med över 10 tusen pers! Vi ställde oss i kön vid klockan 9 efter mycket om & men med sårvagnen, men när vi väll var på plats så var vi inne vid klockan elva, var väll i stort sätt bara in och vända för våran del, packat med folk och det bara rann svett utav folket, inte tagit i lika mycket under matcherna eller? Vi valde istället att ta en taxi tillbaka till skolan, mycket mysigt. Och resten utav den kvällen spenderade jag med Tenhult. Satt och chillade med Emil, Johan, Johan & Mattias ungefär hela kvällen/natten. Gick och la mig någon gång runt 3 tiden.

Lördagen: Depp dag till max kändes det som.. Var bara upp klockan sju, dra bort till matsalen för att käka frulle och sen var det bara att packa & städa. Inte det minsta kul! Sa hejdå till våra älskade Tyskar och mina älskade Tenhults-grabbar. Sprang säkert 20 gånger om och bara sa hejdå, yaaaao det var faktiskt lite tufft. Tog bussen till sentralstationen och fick sitta där i över en och en halv timme. Så jag, Linda & lillen, valde att dra bort till Donken för att käka hamburgare , yeeeye. Sen rullade tåget in och det var bara att ta sina väskor och hoppa på.. Kändes inte det minsta kul. Satte mig tillsammans med Linda & Elin, men hann inte åka mer än 5 min då jag deckade, fyfan vad trött jag var! Var hemma i Alvesta igen vid klockan 10 i 4.

Fyfan vilken helt underbar vecka det var, ta mig tillbaka?

På söndagen var det bara att sätta sig i bilen för att bege sig mot Öland.
Så sen spenderade jag 2 och en halv vecka där.
Också helt underbart.

Hemma här har det varit Karl-Oskar, Födelsedag, Fidde , Fotboll och bara tagit det jävligt lugnt.

/ Jecaaae


RSS 2.0