2011-02-25 - ' everything goes, if you just want

Vaknade med att mamma kom in med frukost på sängen till mig, så söt är hon :) Vanligtvis brukar jag inte äta frukost, men de var så mysigt att få den vid sängen, så jag åt faktiskt upp den! Gick upp och duschade efter att jag ätit upp den och nu sitter jag och kollar på Top model 12 iväntan på att pappa ska komma hem så vi kan bege oss mot ullared! Som jag har längtat efter denna dagen! Hoppas på att jag hittar massa nytt och köpa!
- Sounds good.



/ j


2011-02-24 - ' the big shots

Varit hos mormor & morfar en runda ikväll, fick med mig lite pengar hem, efttersom jag ska till ullared imorgon, vilket jag nämnt tidigare! Tur att man är mormors och morfars "lilla" flicka! :) Har lilla Lucas på besök här inatt, alltså ett massvin, oscar och emma fick för sig att dom skulle sova här inatt, och eftersom dom precis köpt sig ett litet massvin, så ville dom inte lämna honom själv i en lägenhet.
Livrädd för honom, men han är söt ändå!


Lucas :)

/ j


2011-02-24 - ' two worlds, but only one brain

I can search for all eternity long and find that there is none like you.

Jag bokstavligen hatar folk som inte svara i sina telefoner, kan bli helt galen på det där och balla ur totalt! Finns det något värre än när folk säger att dom ska ringa, men sen inte ringer!? Och när man skickar sms efter sms, och dom totalt skiter i det!? Hur som helst.. vaknade vid tolv tiden idag och var konstigt nog väldigt pigg, men låg ändå kvar till kvart i ett, då jag tvingade mig upp och värmde mig en ost & skink paj, satte mig i soffan och kollade på Ensam hemma 2, otrligt bra filmer det där! :) Nu ligger jag i soffläge igen och kollar på OC, som fastklistrad vid det igen, men kan inte neka, One tree hill är hundra gånger bättre! Så idag blir det soffläge hela dagen, och imorgon beger jag mig till Ullared!





/ j


2011-02-23 - ' I can forgive you, but I will never forget

I would like to write how angry I am, how sorry I am, how fucking disappointed I am! I want to scream it all out, scream until the air runs out and I did not take any more! But there are no words for it anymore. Everything is used a thousand times over in my head already, and the meaning of words has stopped working..

Jag har fått så jävla satans ont i ryggen så det finns inte, och jag har en aning om vem som har förstört den, buh! Kände inte för att gymma idag, så istället gick jag bort till simmhallen för att simma några längder, väldans skönt för min rygg också! Nu sitter halv ligger jag i min underbara säng och har börjat kolla på Livet enligt Rosa igen, var 8 år när det gick på tv, & jag älskar det fortfarande, haha! Man känner igen sig i henne när man gick i sexan, kärlek, skola & kompisar, helt underbart. Allt var ju så mycket lättare när man var mindre, men man ska aldrig klaga :)

Saknar Gothia något så fruktansvärt mycket också, drömmer mig bort igenom att kolla på alla tusen bilder, om&om igen, får inte nog, känner lyckorus i hela kroppen! - Take me back!


Invigningen på Ullevi, fyan vilken känsla!


yepp, ja jag ser helt fuckad ut, men hade precis spelat! 
tyska vännen kevin :)

/ j


2011-02-23 - ' I can't face the world without you

dagar som gått och som blivit minnen idag, vill inget annat än ha det som då,
då när det var vi två tillsammans.

Ganska trött idag om man säger så, låg uppe vid msn till klockan kvart över 4!!! Men de var ju skönt att få reda ut vissa saker, & skönt att de är "normalt", iofs är det inte normalt, men vi kan låtas det nu. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hade tänkt dra mig ner mot ATC för att träna lite, frågan är väll bara om jag orkar gå ner dit, annars får jag väll vänta till pappa kommer hem, så han kan köra mig - sounds good. Nu ska jag bege mig in i duschen hade jag tänkt mig!

/ j


2011-02-22 - ' Everything is different..

Inget är sig likt, för allt är i förändring,
Jag hoppas på ett bättre år men jag har ingen förväntning,
För när saker går snett är vi tillbaks där på botten, och undrar vad fan som gått snett.
Ibland vill jag bara packa o dra, Ge mig av, lämna knaset som vi tacklar var dag.


always and forever,
what happened?

/j


2011-02-20 - ' always pain

Har precis kommit hem från Malin & Ludde, mumma vilken söt liten Wilma dom fått! Finns det något mysigare än nyfödda små bebisar!? - Ikväll ska jag käka massa chips och kolla på solsidan & efter det blir det wallander. - Imorgon ska jag in till stan med mamma och försöka hitta mig ett par nya skor, nytt naglack och ny tröja, vi får väll se hur det blir med det.


Wilma Sjödahl - stolt jenny till sötaste kusinbarnet!

/ j


2011-02-19 - ' fighting my way through days



Ljusen är tända för dom som har lämnat.
Jag behöver endast de som har bränts fast, Gått in i hjärtat, ni känns i varje hjärtklapp.

/ j


2011-02-19 - ' you were my everything..

you were my everything, and I'll be honest, you're still my everything..

-
Hanaslöv hela dagen igår, jävligt kallt men fint väder var det iallafall, så det var nice!

Idag har jag bara legat i sängen hela dagen, kollt på "älska mig" - sjukt hemsk film, men fan så bra den var! Ikväll ska jag förmodligen kolla på melodifestivalen och käka massa godis, det är ju trots allt lov nu. Detta lovet ska jag nog inte hitta på något speciellt, bara ta det lugnt och sånt, men på tisdag ska jag iallafall in till stan, och på fredag planera jag att åkta till ullared, dom andra dagarna tar jag lite som dom kommer. Och imorgon ska jag träffa lilla Wilma - nytt kusinbarn som kom ut för några dagar sen! Grattis Ludde & Malin :)


bild från förra året!

/ j


2011-02-17 - ' singing that melody

bara vänner nu, det svider & river i mig, saknarsaknarsaknar DIG.

/ j


2011-02-13 - ' i just had sex..

I just had sex, And it felt so good! - hatar att den jävla låten drar upp alla minnen.

- Tagga skolan imorgon då. Orkar inte, vill inte. Bara en vecka kvar sen är det iallafall lov, skönt! Fast iofs har jag ju lovat mig att ta tag i skolan, hmm.. lyckas ju dock inte så jävla bra.. :( Det enda jag lever för är mitt mvg i idrott, har i vilket fall inget ig i engelska länge, woho! Inte ig i något, faktiskt.

Åh insåg precis hur mycket jag saknar fotbollen.. hatar mig själv för att jag tappade allt, hatar mig själv för att jag inte tränade upp min fot, hatar fettot som förstörde den, hatar DELARYD av hela mitt hjärta. Saknar till och med dom sjukt tråkiga zon lägrerna inför Smålands laget, och då är det fan sjukt! Men en sak kan jag svära på, och det är att jag ska tillbaka dit jag slutade & bli bättre än någonsin den saken är säker! måste, vill, SKA.





/ j


RSS 2.0