2011-01-31 - ' vi är störst, vi är bäst, vi är Hv71♥


en bild säger mer än tusen ord.
Varje skott har ett mål, Hv71! ♥

/ j


2011-01-29 - ' dygnat

Jahaja, igår efter skolan var det bara hem och packa ner sin dator vänta på Linda som skulle plocka upp mig, drog ner till Oliveros och hämtade alla pizzorna och kebabtallrikarna och sen vidare mot Jonna! Käkade en fet kebabtallrik (yepp, ångest) och kollade på handbollen, gick inte speciellt bra menmen. Plockade upp datorn efter det och gick ner och satte oss och spelade mariokart, gubb jävel som inte gör som jag gör!! Förlorade varje gång, men lika glad för det ;) Och Lindagumzi satt och spelade The sims från klockan 20:00 till 05:00, stört! Jag tillbringade min kväll med ett gäng datan00bs med att spela The sims och kolla på film. Somnade ganska gött sen vid 06:00. Och tack Jonna Hjertquist för att jag iaf fick en cm utav din säng :) Är aningen trött, är hemma själv ikväll också, så ska kolla på hipp hipp och käka tacos, just love it! Emma & Oscar kommer nog och gör mig sällskap, snelhest bror ibland. Adjö!

/ j


2011-01-26 - ' hörde jag träna?

japp, det gjorde jag.. drar och tränar en runda nu, sköööööööönt! ciao

/ j


2011-01-25 - ' precis legat...

Precis legat i soffan och kollat på Sofias änglar, fyfasen vad hemskt att veta att man kan dö ungefär när som helst!? Kunde verkligen inte hålla mig, började gråta ungefär hela tiden, orättvis värld vi lever i. Var iallafall skola som vanligt idag, segt. Var med min underbara pojkvän en stund efter skolan också, sen stack jag hem tryckte i mig en banan och drog och tränade. Finns seriöst inget bättre än att springa tills man spy, mumma, vet man att man gjort sitt bästa, grym känsla är vad det är, just love it!

/ j


2011-01-23 - ' det tog tid...

Det tog tid för mig att inse att du och jag är en.

/ j


2011-01-21 - ' diddypiddy ♥

Det tog lång tid att förstå, allt du ger till mig, Det tog lång tid att besegra min grå misstänksamhet, Så lång tid att ta till mig alla äkta ideal. Det tog lång tid att förmå mig att öppna upp mitt skal.


diddypiddy, jag tycker om dig ♥

/ j


2011-01-21 - ' mysfredag

Har lagat tacos i min ensamhet, ye. Mår illa, åt alldeles för mkt. Ikväll ska jag bara kolla på film och ha hela huset för mig själv, S-K-Ö-N-T. Har inget kul att skriva, händer inget kul. Men imorgon ska jag iallafall in till stan, oj jätte kul!? Nu ska jag lägga mig i soffan och se om det finns någon bra film eller något, tack&adjö!

/ j


2011-01-20 - ' träna, vart är suget..

When you close your eyes, Think of what we had. Don't feel sadness, don't feel shame, Cause we had true romance.

Funderar starkt på att knyta på mig mina dojjor och dra ut och springa en runda, men orkar jag det? Inget sug alls på att träna, och ändå blir jag så förbannad och sur på mig själv när jag skiter i det, VARFÖR TRÄNAR JAG INTE DÅ!? Vart är mitt fotbollsug.. Fot jävel, om jag hade sluppit hoppa på dom där förbannade kryckorna, för då hade jag varit där jag var DÅ. Blir alldeles för sur på mig själv, så jag skiter i att ens tänka tanken på ordet "träna". Fasen vad deprimerad jag blir.. Adjö.

/ jecaaae


2011-01-19 - ' hatar att ligga...

Hatar att ligga klarvaken om nätterna, hatar att gråta utan anledning. Ångest

/ jecaaae


2011-01-09 - ' 16 månader ♥


Har nog världens absolut bästa pojkvän!
16 månader idag med mitt hjärta, jag älskar dig bara mer & mer för varje dag som går!


/ jecaaae

2011-01-01 - ' nytt år & nya möjligheter

Då var det redan 2011 och jag tycker att 2010 gick jävligt fort måsta jag säga! Hann ju göra en hel del roliga saker innan det året var slut måsta jag erkänna. Känner på mig att detta nog kommer bli ett bra år, men det är sånt man märker.

Vaknade vid halv två idag helt jävla död.. Somnade igår vid halv fyra så är aningen seg idag. Förmodligen blir det soffan och film hela dagen, känns bäst så! Men min kväll var iallafall bra igår tycker jag :) Längtar nu tills på onsdag/ torsdag, ny stor förändring. Och juste, måste komma på att köpa något till min pojk som faktiskt fyller år om 8 dagar, jotack vissa har de bra och fyller år tidigt.


Jag hatar snö, vill inte han mer jävla snö.

/ jecaaae

RSS 2.0