2010-09-28 - ' cypern / en annan saknad..

Landade i ett iskallt Malmö inatt klockan 03:00 och höll seriöst på att frysa ihjäl. Min vecka på cypern har varit toppen, orkar inte berätta om den nu, och bilder kommer senare. Men på vägen hem så tänkte jag bara på en sak...:

Vart tog DU vägen, ville inte ens tänka tanken på att förlora dig min vän, som att förlora dig min vän är som att kapa ena handen och sticka kniven i ryggen... dom gånger jag blev sårad fanns du där för mig, älskar dig mest i världen kompis jag svär på dig,  för du har alltid stöttat och ALDRIG snackat skit. Vad var det egenligen som hände, vi har gått igenom så mycket både skratt och gråt. Det var du som ringde varje dag och frågade hur jag mådde,fuck off... jag saknar dig faktiskt! sommaren 2009 och våren 2010, det var vårat! Du kommer alltid vara min bästa, allra bästavän. mmmmmmmm <3


2010-09-18 - ' " varje skott har ett mål "

Äntligen har hockeyn satt igång, och som sagt, en bild säger mer än tusen ord:



/ jecaaae

2010-09-12 - ' helgen

I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt med mamma på kvällen, käkade kebabrulle och kollade på film. Helt okej iallafall. Höll på att dö på idrotten då våran idrottslärare sa att vi INTE skulle värma upp ?, okej.. visst, fine tänkte jag, så det var ju bara till att börja springa, men i helvete vad jag stäckte mig när jag sprang mot Pontus, men jag vann iallafall, och det var ju huvudsaken :)

Lördags: Mamma kom in och väckte mig vid nio tiden, gick upp käkade frulle & drog sedan & hämtade Linda & Lillen, samling ute i Moheda klockan tio, och match mot Sandsbro klockan elva. Vi hade spelet hela matchen och var så grymt mycket bättre, tor aldrig jag mött ett lag som spelar så fult som dom, men det var ju bara att trycka till ännu mer. Ljumsken höll heeela matchen, eller höll och höll.. höll på att dö vaje gång jag passade eller rörde bollen, men vägrade att gå av planen :) Efter det var det bara hem och ducha och fixa sig, möta mina fina brudar utan för Ica klockan fem för att handla, kyckling, pommes, sallad och efterrätt! Drog sedan ut till Humlaryd till fin brud, lagade mat o sånt mysigt, satt och chillade och hade det riktigt bra hela kvällen natten lång! Sen somnade vi runt tre-halv fyra.

Idag: Kom hem runt tolv tiden, totalt död. Böjade städa mitt rum o så, så nu går det att gå på golvet här inne igen. Håller även på med min kläder, måste ju få fram alla sommar kläder igen, är ju faktiskt bara en vecka kvar tills jag drar till CYPERN! :)

/ jecaaae

RSS 2.0